Sagardoak luzaroan iraun zezan egiten zituztenak
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Iparragirre Aldasoro, Antonio
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MTL-008-033 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Sagardoak luzaroan irauten zien. Lehenengo, pitarra edaten zuten (sagardoa urarekin nahastuta); gerora, sagardo ona edaten zuten; eta sagardoa heltzen zenean, botilatan sartzen zuten. Sagardoa ez zuten saltzen, baina sagarra bai. Salmenta-prezioa bezeroak erabakitzen zuen lehen ere.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Itziar Pildain
- Data: 2012(e)ko urtarrilaren 04a
- Iraupena: 0:01:14
- Erref: MTL-008/033
- Kodifikatzailea: Eider Etxeberria
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Sagardogintza
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!