| 1 |
Uztarria, nabasia eta goldea |
|
| 2 |
Auzolanean lurra laiatzen |
|
| 3 |
Gazta zelan egiten den |
|
| 4 |
Kilo inguruko gaztak gehienak |
|
| 5 |
Gazura txerrientzat eta pertsonentzat |
|
| 6 |
Gazta gari artean sartuta kontserbatzen zen |
|
| 7 |
Haizeak kalte gaztari |
|
| 8 |
Gatzatua ontzi handitik jaten |
|
| 9 |
Gatzatua egiten |
|
| 10 |
Junene etxeko errenta |
|
| 11 |
Mendata eta Markinako errotetara |
|
| 12 |
Bi zerrategi herrian |
|
| 13 |
Gernikako plaza eta "erregateroak" |
|
| 14 |
Markinara, astoan |
|
| 15 |
Munitibarko dendara, arrautzak eramatera |
|
| 16 |
Ur-sagardoa |
|
| 17 |
Labesua |
|
| 18 |
Hemengo behi arraza berezia ijitoek gorde dute |
|
| 19 |
Kanpero lanetan |
|
| 20 |
Ureztatzaile lanak |
|
| 21 |
Jai egunetan egiten zutena |
|
| 22 |
Artzain batzuk irabazitakoa gastatu ere bai |
|
| 23 |
Euskaldunen hotelak artzainez beteta |
|
| 24 |
Azken euskal artzainak |
|
| 25 |
Gaur egun ardien ordez behiak |
|
| 26 |
Artzain batzuk 20 urtez Ameriketan |
|
| 27 |
Euskal Herritik andregaiarekin bueltatu |
|
| 28 |
Artzainen emazteentzat bizimodu zaila |
|
| 29 |
Behiekin egiten diren lanak |
|
| 30 |
Bizargile eta abarkagile |
|