1 |
Uztarria, nabasia eta goldea |
|
2 |
Auzolanean lurra laiatzen |
|
3 |
Gazta zelan egiten den |
|
4 |
Kilo inguruko gaztak gehienak |
|
5 |
Gazura txerrientzat eta pertsonentzat |
|
6 |
Gazta gari artean sartuta kontserbatzen zen |
|
7 |
Haizeak kalte gaztari |
|
8 |
Gatzatua ontzi handitik jaten |
|
9 |
Gatzatua egiten |
|
10 |
Junene etxeko errenta |
|
11 |
Mendata eta Markinako errotetara |
|
12 |
Bi zerrategi herrian |
|
13 |
Gernikako plaza eta "erregateroak" |
|
14 |
Markinara, astoan |
|
15 |
Munitibarko dendara, arrautzak eramatera |
|
16 |
Ur-sagardoa |
|
17 |
Labesua |
|
18 |
Hemengo behi arraza berezia ijitoek gorde dute |
|
19 |
Bizargile eta abarkagile |
|