Markina-Xemein (Bizkaia)

Etxeko jatekoak: ortuaria, txerrikiak eta behi-okela

Etxeko jatekoak: ortuaria, txerrikiak eta behi-okela Berakatz asko jaten zen baserrian, berakatz-salda eta berakatz-zopa. Sasoiko ortuariak ere ohikoak ziren: ilarrak, patatak... Lehen garbiak ziren ortuariak, botika bakoak. Txerrikiak eta behi-okela ere jaten zituzten, etxean hazitakoa. Indaba asko hartzen zuten eta saldu ere egiten zuten.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MAR-053-016 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Berakatz asko jaten zen baserrian, berakatz-salda eta berakatz-zopa. Sasoiko ortuariak ere ohikoak ziren: ilarrak, patatak... Lehen garbiak ziren ortuariak, botika bakoak. Txerrikiak eta behi-okela ere jaten zituzten, etxean hazitakoa. Indaba asko hartzen zuten eta saldu ere egiten zuten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia