Gauetan porru-patatak eta gaztainak
Hizlaria(k):
Goiti Goiti, Teofilo
Gaztaina sasoian 3-4 gurdikada batzen zituzten. Afaritan porru-patatak eta gaztainak jaten zituzten. Gaztainak maskailuan erretzen zituzten. Dena prestatzen zuten beheko suan.
- Proiektua: Mañariko ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Nerea Goiria Mendiolea
- Data: 2011(e)ko martxoaren 14a
- Iraupena: 0:01:09
- Erref: MAN-009/021
- Kodifikatzailea: Nerea Goiria Mendiolea
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Mendiaren aprobetxamendua , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!