Mallabia (Bizkaia)

Gaztagintza

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MAL-059-019 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Gaztagintza. Esnea jetzi eta epela dagoen bitartean legarra ematen dio berak. Gogortzen denan, epeletan ipini, eta ontzietan sartu. Estutu eta 24 ordura, gaztanontzian ipintzen du. Gazta egiteak lan asko ematen duela dio. 3 hilabete inguru behar ditu gaztak saltzeko prest egon arte.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia