Zopa egunero
Hizlaria(k):
Pontesta Garmendia, Mari Kruz
Etxeko jatorduetan arraina, babarrunak, lentejak... izaten zituzten. Zopa egunero jaten zuten. Igandetan jatordu bereziagoa izaten zuten. Eguberriak, San Marcos eguna... ospatzen zituzten. Opilak egin eta bedeinkatu egiten zituzten.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Mattin Kazabon
- Data: 2022(e)ko otsailaren 10a
- Iraupena: 0:02:23
- Erref: LEZ-105/007
- Kodifikatzailea: Arianne Unamuno
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!