Lezo (Gipuzkoa)

Eguneko menua

Eguneko menua Taberna jarri eta pixkana-pixkana geroz eta jende gehiago hasi zen eguneroko otordu nagusia bertan egiten. Bezero gehienak inguruko lantegietako beharginak izaten ziren. Maritxuk kontatzen du zein jaki eman ohi zituzten aukeran.
Taberna jarri eta pixkana-pixkana geroz eta jende gehiago hasi zen eguneroko otordu nagusia bertan egiten. Bezero gehienak inguruko lantegietako beharginak izaten ziren. Maritxuk kontatzen du zein jaki eman ohi zituzten aukeran.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia