| 1 |
Txarro beretik edaten zuten denek sagardoa |
|
| 2 |
Motelenak bazkaririk ez |
|
| 3 |
Gerra ondoren, taloak |
|
| 4 |
Ezkontza: janaria, eztei-bidaia eta elkarrekin bizitzen jartzea |
|
| 5 |
Lezon bi denda zeuden |
|
| 6 |
Erosketak; diru gutxi; baratzea |
|
| 7 |
Ezpata dantzariak; San Juan; San Pedro |
|
| 8 |
Lezoko jaiak: saltzaileak eta diru batzea |
|
| 9 |
Sagardotegiko giroa I: lanpernak eta gaztainak |
|
| 10 |
Ahal bezala bizitzan aurrera egiten |
|
| 11 |
Galletak, ogitartekoa, oilaskodun paella... jatorduetan |
|
| 12 |
Aitaren lanak familia aurrera ateratzeko pobrezia-giroan |
|
| 13 |
Gose garaia; errazionamendua |
|
| 14 |
Gose garaia; hilerokoa ere joan |
|
| 15 |
Gose garaia; kontrabandoa |
|
| 16 |
Osaba eta aita kontu-kontari |
|
| 17 |
Mutilak eta neskak aparte bainatzen |
|
| 18 |
Otordu guztietan pitarra edateko ohitura |
|
| 19 |
Sagardotegian lanpernak jaten |
|
| 20 |
Aza-babarruna eguerdian |
|
| 21 |
Egun berezietan, oilaskoa eta arroz-esnea |
|
| 22 |
Sukaldaritza modernoa? Garai batean, betiko janaria bizitzeko modu bakarra |
|
| 23 |
Arraiketariak; arraina nola prestatu |
|
| 24 |
Gerra osteko elikadura |
|
| 25 |
Eguneko menua |
|
| 26 |
Jatetxean aukera zabala |
|
| 27 |
Bazkaltzeko babarrunak, azenario askorekin |
|
| 28 |
13 urterekin, arrautza osoa jan |
|
| 29 |
Babarrunak eguneroko otordu |
|
| 30 |
Artajorra, marmelada eta behi-gazta |
|
| 31 |
Urtero bi txerri hil |
|
| 32 |
Lanpernak eta angulak jaten zituen |
|
| 33 |
Ama, lan asko egindakoa |
|
| 34 |
Taloak egiten |
|
| 35 |
Legatz-buruak prestatu eta zurrupatzen |
|
| 36 |
Babarrunak eta tomate saltsa |
|
| 37 |
Nork agintzen zuen etxean |
|
| 38 |
Gabonetan bixigua opari |
|
| 39 |
Babarruna saltzen zuten |
|
| 40 |
Arrain-saltzaileak |
|
| 41 |
Santo Criston ezkondu |
|
| 42 |
Orduko jatekoa |
|
| 43 |
Egunero babarrun gorria |
|
| 44 |
Etxe ondoan baratzea |
|
| 45 |
San Pedron erosten zuten arraina |
|
| 46 |
Sukaldea angulaz beteta |
|
| 47 |
Britainiara lanperna bila |
|
| 48 |
Arraindegiko lana, oso lotua |
|
| 49 |
Katuak eta txakurrak meriendan |
|
| 50 |
Larunbat eguerditan txipiroiak bazkaltzeko |
|
| 51 |
Lezoko tabernak |
|
| 52 |
Zaldi gibela erosteko ilarak |
|
| 53 |
Kastillo sukaldariaren aitarekin anekdota |
|
| 54 |
Baserritik egun ez da inor bizi Lezon |
|
| 55 |
Eguneroko otordua: babarrun gorria |
|
| 56 |
Zopa eta lekaleak ziren eguneroko jatordua |
|
| 57 |
Eguneroko jakiak: esne-zopak eta babarrunak |
|
| 58 |
Garai bateko otorduetan babarrunik ez zen falta |
|
| 59 |
Taloa gaztarekin, txokolatearekin, eztiarekin... |
|
| 60 |
Trintxerpera esnea partitzera; otorduetako jakiak |
|
| 61 |
San Juango arrain-saltzaileak kalez kale |
|
| 62 |
Errenteriara, Olibet gaileta bila |
|
| 63 |
Baserriko esnearekin egindako postreak; esne-gaina |
|
| 64 |
Urte zaharretako mahatsa; beste jaki batzuk |
|
| 65 |
Beti izaten zuten gailetaren bat |
|
| 66 |
Zopa egunero |
|
| 67 |
Errenteriko azokara letxugak saltzera |
|
| 68 |
Bakailaoa gustoko ez eta jan egin behar |
|
| 69 |
Igandetan bisita ugari |
|
| 70 |
Pitarra eta ardoa urarekin umeentzat |
|
| 71 |
Ogi beltza baino zuria nahiago |
|
| 72 |
Eguerditako otorduak |
|
| 73 |
Taloak egin behar |
|
| 74 |
Otorduak |
|
| 75 |
Eskuzko errota txikia |
|
| 76 |
18 urterekin, arrebarekin bakarrik gelditu baserrian |
|