Txikiteoa; ardoa

Txikiteoa; ardoa <p>Kuadrillak oso handiak izaten ziren eta txikiteorako joera handia zegoen. Txikiteorako 100 taberna inguru egon ziren Lekeition. Ardoa, anisa eta ko&ntilde;aka baino ez zen egoten edateko. Goizetan ardo zuria eta arratsaldez beltza edaten zen. Zahagian egoten zen ardoa, alondigan egoten zen ardoa. Bisigutan joaten zirenean kuartiluko ardoa izaten zuten egunero. Txikitoa nahiko merkea izaten zen.</p>

Tamaina:

Kuadrillak oso handiak izaten ziren eta txikiteorako joera handia zegoen. Txikiteorako 100 taberna inguru egon ziren Lekeition. Ardoa, anisa eta koñaka baino ez zen egoten edateko. Goizetan ardo zuria eta arratsaldez beltza edaten zen. Zahagian egoten zen ardoa, alondigan egoten zen ardoa. Bisigutan joaten zirenean kuartiluko ardoa izaten zuten egunero. Txikitoa nahiko merkea izaten zen.