Elikadura baserrietan; barazkiak
Hizlaria(k):
Plazaola Uribetxebarria, Maria Dolores
Elikadura baserrian. Zer gosaltzen zuten. Artoa eta esnea; morokila... Morokila nola egiten den azaltzen du. Aia. Jatekoa astegunetan eta jai egunetan. Ortuan zer ereiten zen. Tomatea, letxuga.
- Proiektua: Deba Eskualdeko Ahotsak - Leintz Gatzaga
- Elkarrizketatzailea(k): Itziar Alberdi Bilbao
- Data: 2006(e)ko maiatzaren 31a
- Iraupena: 0:04:35
- Erref: LEI-009/015
- Kodifikatzailea: Itziar Alberdi Bilbao
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Baratzea eta soroa , Baserria » Baserriko bizimodua » Baserriko bizimodua
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!