Jatorduetako jakiak, etxekoak
Hizlaria(k):
Zabala Aramendi, Jesusa
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LGA-045-035 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Jatorduetan zer jaten zuten aipatzen du. Jakiak etxekoak izaten ziren: patata, arrautzak, indabak, esnea, ogia...
- Proiektua: Legazpiko ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Aitziber Otegi
- Data: 2010(e)ko uztailaren 13a
- Iraupena: 0:00:34
- Erref: LGA-045/035
- Kodifikatzailea: Ainitze Oruesagasti
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!