Sagardoa egiteko prozesua
Hizlaria(k):
Urruzola Aristimuño, Gabriel
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LAS-004-032 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Sagardoa nola egiten zen azaltzen du. Dolarearen piezen izenak esaten ditu. Patsari erabat lehortu arte arte ateratzen zitzaion zukua; ondoren, abereek jaten zuten patsa belarrarekin batean. Sagardotegian astebete pasatzen zuenik izaten omen zen garai batean.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Ainhoa Ansa
- Data: 2010(e)ko urtarrilaren 11a
- Iraupena: 0:04:50
- Erref: LAS-004/032
- Kodifikatzailea: Arianne Unamuno
- Gaia(k): Aisia » Taberna giroa » Sagardotegiak , Baserria » Baserriko lanak » Sagardogintza
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!