Gaztagintza: legarra
Hizlaria(k):
Egiguren Bereziartua, Frantziska
Esnea beroa badago, azkarrago hartzen du legarra eta legar gutxiago behar izaten du. Legarra ere ona behar izaten da. Ardiei ateratzen zitzaien. Gerora, Idiazabal denominazioa Frantziatik ekartzen hasi zen legarra, likidoan.
- Proiektua: Zornotzako ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Aintzane Agirrebeña
- Data: 2012(e)ko martxoaren 13a
- Iraupena: 0:01:24
- Erref: IUR-045/003
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Artzaintza
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!