1 |
00:05:41 |
00:06:49 |
Idiekin eta gurdiarekin mendira |
|
2 |
00:09:47 |
00:10:58 |
Eskolan izandako maisuak |
|
3 |
00:12:25 |
00:14:41 |
Tuteran ikasten eta lanean ibiliak |
|
4 |
00:14:41 |
00:17:33 |
Tuterako bizimodua eta baldintzak |
|
5 |
00:17:33 |
00:19:45 |
Tuteratik etorritakoan, basoko lanean hasi |
|
6 |
00:19:45 |
00:22:12 |
Lehengo segak nolakoak ziren |
|
7 |
00:22:12 |
00:25:20 |
Enborra moztu eta garraiatzeko baliabideak |
|
8 |
00:25:20 |
00:26:58 |
Inguruko zerrategiak eta errotak |
|
9 |
00:26:58 |
00:28:33 |
Ogia etxean egiten zuten |
|
10 |
00:29:19 |
00:31:05 |
Etxeko menua: babarrunak egunero |
|
11 |
00:32:08 |
00:34:52 |
Karobiko lana fundiziorako |
|
12 |
00:36:26 |
00:39:47 |
Lazkaoko lana eta erretiroko baldintzak |
|
13 |
00:39:47 |
00:42:01 |
Lanean hasi zireneko bizimodua |
|
14 |
00:42:22 |
00:44:04 |
Auzoaren antolamendua lehen |
|
15 |
00:44:13 |
00:46:06 |
Tabernara igandetan |
|
16 |
00:46:06 |
00:47:47 |
Ura nondik lortzen zuten |
|
17 |
00:47:47 |
00:48:55 |
Etxean argindarra izan artekoa |
|
18 |
00:49:26 |
00:51:27 |
Auzoan gaixotasunak eta erditzeak zeudenean |
|
19 |
00:53:11 |
00:56:07 |
Urkiako eta inguruetako jai-giroa |
|
20 |
00:56:07 |
00:57:49 |
Kuadrilla-giroko edariak |
|
21 |
00:57:49 |
00:59:55 |
Sagardoa egiteko prozesua eta sagar motak |
|
22 |
00:59:55 |
01:00:47 |
Lehen sagar hobeak biltzen ziren |
|
23 |
01:01:47 |
01:04:41 |
Azokan saltzen eta biltegietan erosten |
|
24 |
01:04:41 |
01:08:03 |
Azokan saltzeko baserrian bildu behar |
|