Irun (Gipuzkoa)

Tomatea entsaladan jateko ohitura; neguan, leikua

Tomatea entsaladan jateko ohitura; neguan, leikua Bazkaltzeko, babarruna eta berdura itsusienak. Tomatea entsaladan jateko ohitura nondik ikasi zuten. "Tipula" deitzen zioten auzoan, etxe bakoitzean hiru familia bizi ziren; logela bakoitzean familia bat. "Tipulanos", etorkinak. Gatz pixka batekin jaten zuten haiek tomatea. Gehiago kostatu zitzaien tipula jaten ikastea. Leikua. Ez zuten denek batetik jateko ohitura; bakoitzak bere platera.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan IRN-020-006 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Bazkaltzeko, babarruna eta berdura itsusienak. Tomatea entsaladan jateko ohitura nondik ikasi zuten. "Tipula" deitzen zioten auzoan, etxe bakoitzean hiru familia bizi ziren; logela bakoitzean familia bat. "Tipulanos", etorkinak. Gatz pixka batekin jaten zuten haiek tomatea. Gehiago kostatu zitzaien tipula jaten ikastea. Leikua. Ez zuten denek batetik jateko ohitura; bakoitzak bere platera.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia