Idiazabal (Gipuzkoa)

Orduko barazkiak

Orduko barazkiak Letxuga azukreaz jaten zen. Tomaterik ez. Arbia, abereentzat, nahiz eta zenbait kanpotarrek jaten zuten. Babarruna jaten zen asko; gero patata, aza, azalorea...

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan IDI-008-010 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Letxuga azukreaz jaten zen. Tomaterik ez. Arbia, abereentzat, nahiz eta zenbait kanpotarrek jaten zuten. Babarruna jaten zen asko; gero patata, aza, azalorea...
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia