Umetako gosariak eta afariak
Hizlaria(k):
Sarobe Olarra, Joxepa
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan HRA-004-004 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Gosaltzeko taloa eta esnea edo esne-zopak izaten zituzten. Arrautzen bat edo urdai pixka bat ere izaten ziren batzuetan. Gauean patatak porruekin edo perrexilarekin.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Miren Artetxe
- Data: 2010(e)ko martxoaren 03a
- Iraupena: 0:01:31
- Erref: HRA-004/004
- Kodifikatzailea: Karmele Arteaga
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!