Gabonetako jatekoak
Hizlaria(k):
Azkarai Kareaga, Maria Teresa
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan GER-010-007 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Gabonetan, jateko berezia. Intxaur-saltsa eta konpota ohikoak izaten ziren. Ume-umetan ez, baina gerora turroia ere bai. Aza-olioa eta oilaskoa.
- Auzoa: Lumo
- Proiektua: Lumoko historia
- Elkarrizketatzailea(k): Alberto Zarrabeitia
- Data: 1994(e)ko urtarrilaren 01a
- Iraupena: 0:01:14
- Erref: GER-010/007
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Erlijioa » Ohiturak eta bizimodua » Eliza giroko ospakizunak » Gabonak , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!