Garrüze (Nafarroa Beherea)

Sukaldari baten segeretuak (errezetak)

Sukaldari baten segeretuak (errezetak) Neska gaztek «Ecole ménagère» delakoan ikasten zuten kozinatzen. Donapaleun bat bazen. Neskek hor egunero esperimentatzen zuten menua (sartzea, erdiko platea eta postrea) kaier berezi batean idazten zuten. Isidora Claverannek atxiki du kaier hori. Laket zaizkion errezeta batzu salatzen dizkigu : oiloa haragiz betea, saltsak (atzarkia, atuna edo oilarra saltsa berezietan), moleta hanturik (omelette soufflée), bixkotxa borobildurik (gâteau roulé).

Euskal Kultur Erakundea

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan GZE-002-005 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Neska gaztek «Ecole ménagère» delakoan ikasten zuten kozinatzen. Donapaleun bat bazen. Neskek hor egunero esperimentatzen zuten menua (sartzea, erdiko platea eta postrea) kaier berezi batean idazten zuten. Isidora Claverannek atxiki du kaier hori. Laket zaizkion errezeta batzu salatzen dizkigu : oiloa haragiz betea, saltsak (atzarkia, atuna edo oilarra saltsa berezietan), moleta hanturik (omelette soufflée), bixkotxa borobildurik (gâteau roulé).
« Aurrekoa Hurrengoa »

Jatorrizko proiektua

Grabazio honen materiala ondorengo proiektuaren baitan jaso eta landu zen. Bertan aurkituko duzu jatorrizko materiala eta informazioa: Euskal Kultur Erakundea

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia