Garralda (Nafarroa)

Gaztagintza prozesua

Gaztagintza prozesua <p>Egunean 25-30 gazta egiten zituzten bere sasoian. Prentsan ezarri, atera, garbitu, salmueran ezarri... Lan handia du gazta batek. Eta gainera ardiak jetzi. Oso ondo saltzen zuten. Sariak ere irabazi zituzten, Huarte Arakilen, esaterako.</p>

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan GRR-001-024 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:

Egunean 25-30 gazta egiten zituzten bere sasoian. Prentsan ezarri, atera, garbitu, salmueran ezarri... Lan handia du gazta batek. Eta gainera ardiak jetzi. Oso ondo saltzen zuten. Sariak ere irabazi zituzten, Huarte Arakilen, esaterako.

« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia