Eguneroko jakiak: berdura eta potajea
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Telleria Baztarrika, Martin
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan EZK-005-024 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Eguneroko otorduetan ardoa eta etxeko sagardoa edaten zuten. Zahagi ardoa izaten zen eta Lakuntzar batek eramaten zuen. Berdura eta potajea jaten zuten: gauero porru-patatak izaten ziren eta eguerdian babarruna. Arraina garestia izaten zen. Amak taloak egiten zituen beheko suan. Asteburuetan garbantzua eta oiloa izan ohi ziren jaki berezi.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Aitziber Otegi
- Data: 2008(e)ko azaroaren 19a
- Iraupena: 0:02:49
- Erref: EZK-005/024
- Kodifikatzailea: Aitziber Otegi
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!