Etxebarri (Bizkaia)

Etxeko jatorduak

Etxeko jatorduak Baba, txerrikia, porrusalda, azak, esne-zopak, patatak arrautzekin eta arroz-esnea jaten zuten egunero. Asteburuetan garbantzuak eta okela pixka bat izaten zuten.

IRALE - Irakasleen euskarazko prestakuntza zerbitzua

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan EBI-003-008 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Baba, txerrikia, porrusalda, azak, esne-zopak, patatak arrautzekin eta arroz-esnea jaten zuten egunero. Asteburuetan garbantzuak eta okela pixka bat izaten zuten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Jatorrizko proiektua

Grabazio honen materiala ondorengo proiektuaren baitan jaso eta landu zen. Bertan aurkituko duzu jatorrizko materiala eta informazioa: IRALE - Irakasleen euskarazko prestakuntza zerbitzua

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia