Zer jaten zuten; ogiarekin larri
Hizlaria(k):
Beitia Arejolaleiba, Tomas
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ESK-063-027 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Bazkaltzeko, porru-patatak, patatak piper gorriekin... Txorizoa asteburuetan bakarrik. Babak urdai apur batekin. Ogiarekin ibiltzen ziren larri. Eskoriatzatik Marulandara joaten zen okina eta hara joaten ziren oinez, ogi bila. Ezti asko izaten zuten etxean eta edozein ordutan jaten zuten. Afaltzeko, berakatz-zopa edo patata egosiak. Arrautza gutxi jaten zen, saldu egin behar izaten ziren eta. Goserik ez zuten pasa, baina gehiegi ere ez zuten izaten.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Kepa Elortza
- Data: 2010(e)ko martxoaren 03a
- Iraupena: 0:02:24
- Erref: ESK-063/027
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Lanbideak » Batetik bestera zebiltzanak , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!