1 |
Gaixotasuna eta sendagaiak |
|
2 |
Entregatutako patatak eta orduko merkataritza |
|
3 |
Kanpotik medikua herrira |
|
4 |
Gaixoei laguntzen |
|
5 |
Sasimedikuak |
|
6 |
Ezkontzen ez zen kapitainari isuna |
|
7 |
Andereñoa eta diziplina |
|
8 |
Doktrina eta komunioa |
|
9 |
Eskola eta zigorrak |
|
10 |
Eskola eta baserriko lanak |
|
11 |
Zer jaten zuten lehen |
|
12 |
Sinesmena eta erlijioarekiko jarrera |
|
13 |
Erromeriak eta bekatua |
|
14 |
HIESA, "minbizia arrosa"; estigmatizazioa |
|
15 |
Etxeko garbiketa |
|
16 |
Errazionamendua |
|
17 |
Emakumeak nola erditzen ziren |
|
18 |
Aitak abarkak eta amak galtzerdiak egiten zituzten |
|
19 |
Urtebete edo biko lutoa |
|
20 |
Gerra ondorenean alemaniarrak etxean |
|
21 |
Liburu bakarrarekin 20 ikasle |
|
22 |
Euskaraz egitearren, zigorra eskolan |
|
23 |
Lanabesak, arropa... etxean egindakoak |
|
24 |
Behi esnearekin gurina eta gazta egin eta saldu |
|
25 |
Inguruetako erromeriak eta festak |
|
26 |
Ekzema zotalarekin sendatu; ebakia egin zuenekoa |
|
27 |
Tolosara, `Petrikilo´rengana, saihetsak sendatzera |
|
28 |
Asun-ura katarroarentzat; beste sendabelar batzuk |
|
29 |
Umeak jaio zireneko bizipenak |
|
30 |
Umeak astoan hartuta, txertoa ipintzera |
|
31 |
Garai bateko tifusa eta izurriteak |
|
32 |
Bi jaunartze eta gero kongregaziora hilean behin |
|
33 |
Kanpai klaseak |
|
34 |
Txakurrak eliza barruraino jarraitu zionekoa |
|
35 |
Elizakoak eta lursailen bedeinkapena |
|
36 |
Arantzazura, bederatziurrena egitera |
|
37 |
Janari aldetik aldaketa Gabonetan |
|
38 |
Logela elurrez bete zitzaienekoa |
|
39 |
Trumoia datorrenean, kandela eta erramua |
|
40 |
Umea besoetan hil zitzaionekoa |
|
41 |
Ilea moztu zuenetik, beti motza |
|
42 |
Hainbat bertso |
|
43 |
Hainbat bertso |
|
44 |
Bertsoak |
|
45 |
Belaunetarainoko galtzak eta artilezko galtzeriak |
|
46 |
Txerrikiak eta taloa |
|
47 |
Bertsotarako zaletasuna, aitagandik jasoa |
|
48 |
Iturzaetak errazionamenduari jarritako bertsoak |
|
49 |
Errazionamendu garaiaz |
|
50 |
Eskolako oroitzapenak |
|
51 |
Doktrina |
|
52 |
Aitak jositako abarkak eta "derrama" |
|
53 |
Txapela, baitaituz geroztik |
|
54 |
Arbia, abuztuaren 10etik aurrera |
|
55 |
Soldadutza, Donostian; instrukzioak, "Carrascalen" |
|
56 |
Astigarraga eta Ergobiko sagardotegiak |
|
57 |
Herri ardoa eta auzolana |
|
58 |
Txorizoak |
|