Sukaldea eta etxeko otorduak
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ERR-009-029 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Amarekin ikasi zuen sukaldean. Ikusitakotik. Ondo moldatu da. Ama bera ikasten ibili zen, sukaldean eta josten. Zer jaten zuten etxean: potajea egunero, barazkiak. Igandetan salda. Haragi egosia astelehenetan. Postrerik ez. Sagarra. Tolosako feriatik ekartzen zuten babarruna, sagarrak, gazta... Aitak kotxea zuen. Seme-alabei etxe bana eman zien.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Edurne Zabala
- Data: 2010(e)ko martxoaren 16a
- Iraupena: 0:04:16
- Erref: ERR-009/029
- Kodifikatzailea: Idoia Etxeberria
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko lanak » Herrira saltzera, erostera , Ekonomia eta industria » Emakumeak lan-munduan (etxetik kanpo) , Herria, azpiegitura » Garraioak » Autoak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!