'Pyrenaica' aldizkaria eta Loiola Irratiko mendi programa

'Pyrenaica' aldizkaria eta Loiola Irratiko mendi programa <p>Kuota kontuak zuzendu zituzten. <em>Pyrenaica</em> aldizkaria berriz argitaratzen hasi ziren. Oso talde jatorra sortu zuten, tartean Juan San Martin, Lorente... 1976an utzi zuen federazioa, familia arazoengatik. Federazioa utzi eta gogor entrenatzen eta mendira asko joaten hasi zen. 1972an Loiola Irratia izan zen mendi programa bat egiten zuen lehen hedabidea.</p>

Tamaina:

Kuota kontuak zuzendu zituzten. Pyrenaica aldizkaria berriz argitaratzen hasi ziren. Oso talde jatorra sortu zuten, tartean Juan San Martin, Lorente... 1976an utzi zuen federazioa, familia arazoengatik. Federazioa utzi eta gogor entrenatzen eta mendira asko joaten hasi zen. 1972an Loiola Irratia izan zen mendi programa bat egiten zuen lehen hedabidea.