Gazta nola egin
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Astola Gallastegi, Endrike
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ELG-072-007 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Prentsan egiten ditu gaztak. 10-12 ordutan prentsan eduki eta ateratakoan gazuretan ipini behar izaten dira. Astean behin gazura aldatu. Prest daudenean, beraien tamaina dutenean, sikatzen ipintzen dira. "Garnaria" esaten zaio gaztak sikatzeko erabiltzen den lekuari. Astebetera gazta ur epelarekin garbitu behar da; orduan hartzen du kolorea.
- Proiektua: Artzantza Bergaran
- Elkarrizketatzailea(k): Amaia Olañeta - Argiñe Urkiola
- Data: 1989(e)ko maiatzaren 01a
- Iraupena: 0:02:00
- Erref: ELG-072/007
- Kodifikatzailea: Itziar Alberdi Bilbao
- Emalea: Bergarako Udala
- Gaia(k): Euskara » Lexikoa , Baserria » Baserriko lanak » Baserriari lotutako lanbideak , Baserria » Baserriko lanak » Baserriko animaliak
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!