Elantxobe (Bizkaia)

Gabonetako menua

Gabonetako menua Gabonetan beti egoten zela bisigua gogoratzen du. Aza-olioa, karakolak eta bisigua jaten zituzten Gabonetan; turroirik ez zen egoten, poteko melokotoia, tostadak edo arroz-esnea bai. Familia elkartzen zen. Afalostean gizonek kartetan egiten zuten. Natibitate egunean zopa, garbantzuak eta haragia tomatetan edo piperrekin jaten ziren.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ELA-002-038 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Gabonetan beti egoten zela bisigua gogoratzen du. Aza-olioa, karakolak eta bisigua jaten zituzten Gabonetan; turroirik ez zen egoten, poteko melokotoia, tostadak edo arroz-esnea bai. Familia elkartzen zen. Afalostean gizonek kartetan egiten zuten. Natibitate egunean zopa, garbantzuak eta haragia tomatetan edo piperrekin jaten ziren.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia