Gabonetako menua
Hizlaria(k):
Gonzalez Badiola, Kontxa
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ELA-002-038 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Gabonetan beti egoten zela bisigua gogoratzen du. Aza-olioa, karakolak eta bisigua jaten zituzten Gabonetan; turroirik ez zen egoten, poteko melokotoia, tostadak edo arroz-esnea bai. Familia elkartzen zen. Afalostean gizonek kartetan egiten zuten. Natibitate egunean zopa, garbantzuak eta haragia tomatetan edo piperrekin jaten ziren.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Nerea Goiria Mendiolea
- Data: 2011(e)ko azaroaren 17a
- Iraupena: 0:01:20
- Erref: ELA-002/038
- Kodifikatzailea: Arantza Bilbao
- Gaia(k): Erlijioa » Ohiturak eta bizimodua » Eliza giroko ospakizunak » Gabonak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!