1 |
00:00:00 |
00:06:15 |
Oiloak eta arrautzak |
|
2 |
00:06:15 |
00:09:24 |
Oiloak eta habiagintza |
|
3 |
00:09:24 |
00:11:40 |
Oiloen hazkuntza |
|
4 |
00:11:40 |
00:14:06 |
Oiloak, oilaskoak eta eta txitak |
|
5 |
00:14:06 |
00:15:20 |
Baserriko oilaskoak |
|
6 |
00:15:20 |
00:19:10 |
Garagar klaseak |
|
7 |
00:19:10 |
00:21:52 |
Gari klase desberdinak gerra aurreko urteetan eta gerra ostean |
|
8 |
00:21:52 |
00:24:06 |
Arto klaseak |
|
9 |
00:24:06 |
00:26:30 |
Garia ereitearen prozesua |
|
10 |
00:26:30 |
00:29:40 |
Hazitarako aukeratutako aleak |
|
11 |
00:29:40 |
00:31:48 |
Patata klaseak: beltza, gorria eta zuria |
|
12 |
00:31:48 |
00:34:55 |
Kokoak, zomorroak... |
|
13 |
00:34:55 |
00:40:12 |
Fruta-arbolen zaintza |
|
14 |
00:40:12 |
00:44:24 |
Sagar klaseak; sagardoa |
|
15 |
00:44:24 |
00:48:10 |
Sagardoa nola egiten den |
|
16 |
00:48:10 |
00:49:40 |
Txakolina eta ur-sagardoa |
|
17 |
00:49:40 |
00:53:35 |
Sagardoa egiten zuten baserriak |
|
18 |
00:53:35 |
00:56:06 |
Sagardotegiak |
|
19 |
00:56:06 |
00:57:44 |
Fruta-arbolen inausketa |
|
20 |
00:57:44 |
01:02:20 |
Gari-jotea auzolanean |
|