Ogi klaseak: lehengoak eta oraingoak
Eibarko kultur ondarea
Hizlaria(k):
Larrañaga Argarate, Esteban Justo
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AB-274-014 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Ogia egiteko prozesua asko aldatu da. Oraingo ogia lehengoa baino hobea dela uste du. Orain dena mekanizatuta dago eta lehen eskuz egin behar zenez dena, ogia askoz ere txikiagoa zen.
- Proiektua: Egoibarra - Eibartarren Ahotan
- Elkarrizketatzailea(k): Itziar Alberdi Bilbao - Asier Sarasua Aranberri
- Data: 2001(e)ko otsailaren 21a
- Iraupena: 0:03:06
- Erref: AB-274/014
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Lanbideak » Negozioak, dendak
Jatorrizko proiektua
Grabazio honen materiala ondorengo proiektuaren baitan jaso eta landu zen. Bertan aurkituko duzu jatorrizko materiala eta informazioa: Eibarko udalaren materiala - Eibartarren Ahotan - Egoibarra
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!