Eibar (Gipuzkoa)

San Blas opilen errezeta

San Blas opilen errezeta San Blas opilen errezeta. Beharrezkoak diren osagaiak: gurina; irina; arrautzak; anisa eta azukrea. Gauzarik zailena, San Blas opilen gainekaldeko zuria egitea da; horrek du lan gehien.

Eibarko kultur ondarea

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AB-183-023 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
San Blas opilen errezeta. Beharrezkoak diren osagaiak: gurina; irina; arrautzak; anisa eta azukrea. Gauzarik zailena, San Blas opilen gainekaldeko zuria egitea da; horrek du lan gehien.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Jatorrizko proiektua

Grabazio honen materiala ondorengo proiektuaren baitan jaso eta landu zen. Bertan aurkituko duzu jatorrizko materiala eta informazioa: Eibarko udalaren materiala - Eibartarren Ahotan - Egoibarra

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia