Gabonak: jatekoaren inguruko ohiturak
Eibarko kultur ondarea
Hizlaria(k):
Telleria Izaguirre, Mercedes
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AB-149-030 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Gabonetan zer jaten zen azaltzen du Mercedesek: oilaskoa, bisigua, bakailaoa, konpota.
- Proiektua: Egoibarra - Eibartarren Ahotan
- Elkarrizketatzailea(k): Itziar Alberdi Bilbao - Asier Sarasua Aranberri
- Data: 1999(e)ko urriaren 06a
- Iraupena: 0:00:48
- Erref: AB-149/030
- Kodifikatzailea: Asier Sarasua Aranberri
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Jatorrizko proiektua
Grabazio honen materiala ondorengo proiektuaren baitan jaso eta landu zen. Bertan aurkituko duzu jatorrizko materiala eta informazioa: Eibarko udalaren materiala - Eibartarren Ahotan - Egoibarra
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!