Gerra aurretik, 'Xabiertxo' liburua

Gerra aurretik, 'Xabiertxo' liburua <p>Dena erdaraz ikasten zuten. <em>Xabiertxo</em> liburua ematen zieten erdaldunei fraideek, gerra aurretik. Pilotan eta futbolean ibiltzen ziren.</p>

Tamaina:

Dena erdaraz ikasten zuten. Xabiertxo liburua ematen zieten erdaldunei fraideek, gerra aurretik. Pilotan eta futbolean ibiltzen ziren.

Transkripzioa

- Bai, bai dana erderaz. Gerra hasi zan. 'Xabiertxo' bazan libro bat atea zutena. Beno erdaldunentzat, nik ez nun biharrik, baña erdaldunei ematen zioten frailiak zea 'Xabiertxo'. Baño geo gerran kendu zuten hua.
- Karo.
- Holaxe.