Rezolako langileak ez zirenak, baztertuta

Rezolako langileak ez zirenak, baztertuta <p>Gizon batek irratia jokatu zuen kartetan. Mutil bat nola atxilotu zuten, irrati hura lapurtu izana leporatuta. A&ntilde;orga Txiki "errepublika independentea" zela dio. Dutxa publikoak erabiltzen zituzten, baina Jolas Etxetik bidali egin zituzten behin baino gehiagotan. Etxean argi eskasa zuten, Urumeakoa. Gerra denboran, Rezolatik hartu zuten argia, eta gero kendu egin zieten.</p>

Tamaina:

Gizon batek irratia jokatu zuen kartetan. Mutil bat nola atxilotu zuten, irrati hura lapurtu izana leporatuta. Añorga Txiki "errepublika independentea" zela dio. Dutxa publikoak erabiltzen zituzten, baina Jolas Etxetik bidali egin zituzten behin baino gehiagotan. Etxean argi eskasa zuten, Urumeakoa. Gerra denboran, Rezolatik hartu zuten argia, eta gero kendu egin zieten.