Sagardogintza, lehen eta orain
Hizlaria(k):
Irizar Ansa, Joxe Mari
Sagardoa egiteko prozesua, lehen eta orain. Sagarra umatzea. Garbitasun handiagoa orain. Janari eta edari gogorrak lehen. Tabernetan, bikarbonatoa.
- Proiektua: Donostiako ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Idoia Etxeberria
- Data: 2010(e)ko otsailaren 18a
- Iraupena: 0:01:36
- Erref: DON-081/006
- Kodifikatzailea: Idoia Etxeberria
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko bizimodua » Baserriko bizimodua , Aisia » Taberna giroa » Sagardotegiak , Iritziak » Antzinako bizimoduari buruzkoak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!