Donostia (Gipuzkoa)

Sagardotegira astean behin

Sagardotegira astean behin Astean behin joaten ziren sagardotegira, astearte edo asteazkenetan. Zortziak aldera joaten ziren, eta hamarrak aldera arte egoten ziren bertan. Tortilla, bakailaoa eta txuleta jaten zuten ia beti, eta afalostean tokan aritzen ziren. Otordua ordainduz gero, nahi adina sagardo edan zitekeen, orain bezala. Handik tabernaren batera joan, kafea eta kopa hartu eta etxera erretiratzen ziren.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan DON-039-008 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Astean behin joaten ziren sagardotegira, astearte edo asteazkenetan. Zortziak aldera joaten ziren, eta hamarrak aldera arte egoten ziren bertan. Tortilla, bakailaoa eta txuleta jaten zuten ia beti, eta afalostean tokan aritzen ziren. Otordua ordainduz gero, nahi adina sagardo edan zitekeen, orain bezala. Handik tabernaren batera joan, kafea eta kopa hartu eta etxera erretiratzen ziren.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia