Donostia (Gipuzkoa)

Garagardoa egiteko prozesua

Garagardoa egiteko prozesua <p>Garagardoa nola egiten zuten, El Leon lantegian. Lupulua, malta. Garagarra egosi egiten zen, eta lupulua nahasten zitzaion. Beste kaldera batzuetan fermentatzen zen, eta gero prentsatu. Lehenengo bero asko behar da. Kalderei ikatza botatzen, langile batzuk. Eta gero hotza. Alemaniarrak ziren, Kutztarrak. Uraren kalitatea: Igeldotik zetorren ura erabiltzen zuten, ez Artikutzakoa.</p>

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan DON-034-021 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:

Garagardoa nola egiten zuten, El Leon lantegian. Lupulua, malta. Garagarra egosi egiten zen, eta lupulua nahasten zitzaion. Beste kaldera batzuetan fermentatzen zen, eta gero prentsatu. Lehenengo bero asko behar da. Kalderei ikatza botatzen, langile batzuk. Eta gero hotza. Alemaniarrak ziren, Kutztarrak. Uraren kalitatea: Igeldotik zetorren ura erabiltzen zuten, ez Artikutzakoa.

« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia