Lekaleak, atuna eta izurdea
Hizlaria(k):
Oliden Kortajarena, Manuel
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan DON-032-051 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Lekale asko jaten zuten itsasoan: garbantzuak, lentejak, babarrunak... baita arroza ere. Atuna ere jaten zuten, marmitakoan edo erreta, eta zenbaitetan izurdea ere bai.
- Proiektua: Donostiako ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Idoia Etxeberria
- Data: 2009(e)ko urriaren 13a
- Iraupena: 0:03:00
- Erref: DON-032/051
- Kodifikatzailea: Maddi Gallastegi
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura , Itsasoa » Arrantzontziko bizimodua eta lanak » Itsasontziko bizimodua
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!