Donostia (Gipuzkoa)

San Sebastianetan angulak jaten zituzten

San Sebastianetan angulak jaten zituzten San Sebastian Eguna Antiguan nola ospatzen zuten azaltzen du. Bezperan danborrada egiten zuten eta igandean erromeria eta pilota-partidua. Angulak jaten zituzten, Aginagako (Usurbil) eta Irun aldeko angulak batez ere, orduan merkeak ziren. Hendaiakoak merkeagoak ziren, kiloa 50 bat pezeta, haragia baino merkeagoa.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan DON-028-040 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
San Sebastian Eguna Antiguan nola ospatzen zuten azaltzen du. Bezperan danborrada egiten zuten eta igandean erromeria eta pilota-partidua. Angulak jaten zituzten, Aginagako (Usurbil) eta Irun aldeko angulak batez ere, orduan merkeak ziren. Hendaiakoak merkeagoak ziren, kiloa 50 bat pezeta, haragia baino merkeagoa.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia