Sagar mota asko nahastean sagardotarako
Hizlaria(k):
Eizmendi Zubillaga, Joaquin
Sagardoa kontserbatzeko ez zen ezer botatzen. Oraingo kontuak direla dio. Sagar gozoak, gaziak eta mikatzak, denak nahasten dira sagardoa egiteko. Txalakak, mozoluak, errege-sagarrak... mota asko erabiltzen ziren baina jateko sagarrak ez du balio izaten.
- Proiektua: Donostiako ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Idoia Etxeberria - Aitziber Otegi
- Data: 2009(e)ko uztailaren 28a
- Iraupena: 0:03:52
- Erref: DON-006/011
- Kodifikatzailea: Arianne Unamuno
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Sagardogintza
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!