Sagar motak eta etxeko frutak
Hizlaria(k):
Gandiaga Sierra, Tomas
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan BRT-005-034 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Jateko bostkantoi sagarrak, urte betea eta errege-sagarra (erreineta) zien ugarienak. San Frasko sagarra biguna da, ez da ona, sagardau zuri-zuria egiten du. Beraien sasoian sagardo-sagar onenak "andueñi" eta Villa Franca ei ziren. Madaria gutxi zuten baita pikuak ere, gereziak ostera asko izaten zituzten. Frutei txertaketak (injertoak) egiten zitzaizkien, batu eta segidan jatea komeni zen.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Asier Sarasua Aranberri
- Data: 2009(e)ko apirilaren 06a
- Iraupena: 0:01:33
- Erref: BRT-005/034
- Kodifikatzailea: Nerea Goiria Mendiolea
- Emalea: Asier Sarasua Aranberri
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Baratzea eta soroa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!