Erdaraz egiteagatik zigorrak

Erdaraz egiteagatik zigorrak Dabid Urrutia. Haur asko inguru erdaldunetatik zetorren. Eurendako aukera ona zen Urdirotz, baina joera zuten erdarara jotzeko, eta arazoa zen. Zigor txiki batzuk ipintzen ziren erdaraz egiteagatik, haurrak motibatzeko. Baina Diputazioko udalekuetan arazoak izan ziren horrelako gauza batengatik. Eztabaida sortu zen begiraleen aldetik. Hortik aurrera argi ibili behar izan zuten. Eta ez euskararen arloan bakarrik, udalekuaren barruan inportantziarik ez zuenak har zezakeelako handik kanpora.