Domeketan lagunekin; mutilekin dantzarik ere ez

Domeketan lagunekin; mutilekin dantzarik ere ez <p>Arrasaten neskame egon zenean ere irteten zen lagunekin edo bertan zituen lehengusinekin. Plazara joaten ziren, musika egoten zen eta. Mutilekin dantzarik ere ez zuten egiten, gaizki ikusia zegoelako. <em>Hijas de Mar&iacute;a</em>&nbsp;kongregazioa. Mezara eta bezperetara joan behar izaten ziren. Igande batzuetan Bergarara ere joaten ziren lagunak. Iluntzean autobusean itzultzen ziren; bete-bete eginda etortzen zen autobusa.</p>

Tamaina:

Arrasaten neskame egon zenean ere irteten zen lagunekin edo bertan zituen lehengusinekin. Plazara joaten ziren, musika egoten zen eta. Mutilekin dantzarik ere ez zuten egiten, gaizki ikusia zegoelako. Hijas de María kongregazioa. Mezara eta bezperetara joan behar izaten ziren. Igande batzuetan Bergarara ere joaten ziren lagunak. Iluntzean autobusean itzultzen ziren; bete-bete eginda etortzen zen autobusa.