1 |
00:10:50 |
00:12:17 |
Baserriko elikadura |
|
2 |
00:15:10 |
00:16:45 |
Janaria kontserbatzeko moduak |
|
3 |
00:23:17 |
00:28:08 |
Txabolan lapurreta egin ziotenekoa |
|
4 |
00:29:14 |
00:31:20 |
Artzain lana gustuko |
|
5 |
00:31:20 |
00:33:25 |
Zelatungo bizimodua artzain gisa |
|
6 |
00:33:25 |
00:35:39 |
Txabolan gaztak egin eta herrian saldu |
|
7 |
00:35:39 |
00:37:08 |
Txabolako sukaldaria |
|
8 |
00:39:09 |
00:41:34 |
Ardiak gaixotzen zirenean |
|
9 |
00:42:07 |
00:43:36 |
Ahariak eta ardi motak |
|
10 |
00:43:42 |
00:45:18 |
Ardi bakoitza desberdina |
|
11 |
00:46:00 |
00:46:54 |
Azeriak eta txakurrak etsai bihurtzen zirenean |
|
12 |
00:47:59 |
00:51:05 |
Zelatungo erromeria eta Hernioko gurutzea |
|
13 |
00:51:28 |
00:53:45 |
Erromerietako musikagileak eta haiek jarritako giroa |
|