Behauze (Nafarroa Beherea)

Errezeta gazituak

Errezeta gazituak Marie-Jeanne Auchoberry-k azaltzen digu nola kozinatzen zituen idi mihia, madère saltsa eta idia saltsan (doba).

Euskal Kultur Erakundea

Marie-Jeanne Auchoberry-k azaltzen digu nola kozinatzen zituen idi mihia, madère saltsa eta idia saltsan (doba).
« Aurrekoa Hurrengoa »

Jatorrizko proiektua

Grabazio honen materiala ondorengo proiektuaren baitan jaso eta landu zen. Bertan aurkituko duzu jatorrizko materiala eta informazioa: Euskal Kultur Erakundea

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia