Behauze (Nafarroa Beherea)

Pasta berezi bat duten bi errezeta

Pasta berezi bat duten bi errezeta « Pommes dauphine » edo lur sagar hantuen eta kauseren errezetak ematen dizkigu Marie-Jeannek. Errezeta hauentzat behar beharrezkoa da « pâte à choux » delakoa.

Euskal Kultur Erakundea

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan BEH-001-013 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
« Pommes dauphine » edo lur sagar hantuen eta kauseren errezetak ematen dizkigu Marie-Jeannek. Errezeta hauentzat behar beharrezkoa da « pâte à choux » delakoa.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Jatorrizko proiektua

Grabazio honen materiala ondorengo proiektuaren baitan jaso eta landu zen. Bertan aurkituko duzu jatorrizko materiala eta informazioa: Euskal Kultur Erakundea

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia