Behauze (Nafarroa Beherea)

Besta egun aipagarrienak Donapaleun

Besta egun aipagarrienak Donapaleun Gazte denboran, Eguberriko feirien karietara eta ihauteriz egiten ziren dantzaldiak. Donapaleuko bestak aldiz betidanik uztailan ospatu dira. Marie-Jeannek ez du parada handirik ukan besta egiteko. Gazte denboran Parisen baitzen eta itzultzean berehala hasi baitzen lanean. Hala ere orroit da besta gotorrak egiten zirela. Ostatuan, astelehena zen egunik goxoena.

Euskal Kultur Erakundea

Jatorrizko proiektua

Grabazio honen materiala ondorengo proiektuaren baitan jaso eta landu zen. Bertan aurkituko duzu jatorrizko materiala eta informazioa: Euskal Kultur Erakundea