Bardoze (Lapurdi)

'Eskuara ahantzi eta frantsesa ikasi'

'Eskuara ahantzi eta frantsesa ikasi' <p>Haurtzaro denboran, euskara eta gaskoia menperatzen zituen Pierrotek. Baina frantsesa ikasi zuenetik, biak emeki-emeki bazterrean utzi zituen.</p>

- Eta gaskoina ere badakizu?
- "Un peu, comme le... comme le basque ! Parce-que... mais je l'ai pas appris, mais celui-là, on est...on est frontaliers, c'est beaucoup plus facile à apprendre que le... que le patois eh... que le... le basque ! Le basque, je l'ai appris mais je l'ai oublié. J'ai pas appris le français, c'est ça qui est bête." Frantses(a)... Eskuara ahantzi eta frantsesa ikasi.

Egilea(k): Peio Dibon-Elissiry