Sozietateko otorduak eta bisiguaren gorakada
Hizlaria(k):
Gurrutxaga Iturralde, Francisco
Gizonek beti izan dute ohitura sozietatera etorri eta sukaldean aritzeko. Zer otordu egiten zituzten azaltzen du. Bisiguaren prezioa asko igo da lehendik. Lehen Getariako arrantzaleak etortzen ziren arraina saltzera, eta bisigua jatea oso arrunta zen.
- Auzoa: Nuarbe
- Proiektua: Azpeitiko ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Aitziber Otegi
- Data: 2010(e)ko otsailaren 17a
- Iraupena: 0:01:47
- Erref: AZP-056/029
- Kodifikatzailea: Eider Etxeberria
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Aisia » Taberna giroa » Elkarte gastronomikoak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!