Arbiaren prozesua eta ezaugarriak
Hizlaria(k):
Zabaleta Gurrutxaga , Jose
Arbiak hazteko zenbat denbora behar izaten den aipatzen du. Arbia ganaduari ematen zaio jateko. Patata egindako lekuan botatzen da arbia.
- Auzoa: Matxinbenta
- Proiektua: Azpeitiko ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Aitziber Otegi
- Data: 2010(e)ko urtarrilaren 11a
- Iraupena: 0:02:35
- Erref: AZP-048/020
- Kodifikatzailea: Eider Etxeberria
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Baratzea eta soroa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!